Omelet med kylling og ost

Spaghetti med kylling og spinat

u:parmesan

m:parmesan

SalatAlt i alt

Igen, er jeg blevet inspireret af den fantastiske Louisa Lorang.
Denne gang, er det dog ikke en direkte opskrift fra hendes lækre kogebog “Vild med mad”, men blot en inspiration, hvorfor jeg godt kan dele opskriften med jer.

Det var egentlig utrolig nemt og hurtigt at lave – retten kan derfor sagtens nås i en travl hverdag med/uden børn. Jeg er kærester med en mand, som man nærmest skulle tro, var født og opvokset i Italien, men det er han altså ikke. Grunden til at man skulle tro det er, at han virkelig bare elsker pastaretter og pizza (især hjemmelavet). Min egen lille “italiener”. hihi. Så i kan tro, at retten faldt i god jord herhjemme.

Smagsoplevelsen i denne ret, er hvidløg, en smule spicy og friskhed.

 

Opskrift: 

2 kyllingebryst / 6 skiver chorizo / 200 g babyspinat / 2 fed hvidløg / 100 g spaghetti / 2 gulerødder / ruccola / iceberg / 1 løg / 1 håndfuld blåbær / en kvart agurk / 1 skvis hvid balsamico /olivenolie til stegning / slat&peber / friskrevet parmesan

Spaghettien koges som anvist på emballagen.
Steg, mens spaghettien koges, chorizoerne i en gryde, så de bliver en smule sprøde. Imens skæres kyllingen i mindre stykker, hvidløg skæres i tynde skiver. Gulerødderne skrælles og skæres i mindre stave, så de er klar til at komme i spaghettivandet i de sidste 2 minutter af kogetiden (de skal stadig være al dente).  Endvidere skylles salaterne og blåbær, løg skæres i tynde ringe og agurk i tern. Ruccola, iceberg, løgringe, agurk og blåbær blandes i en skål, hvorefter et skvis balsamico hældes over den blandede salat.

Når chorizoerne er sprøde, ligges disse på et stykke fedtsugende papir (eller køkkenrulle). En smule olivenolie hældes i den gryde, hvor chorizoerne er blevet stegt. Herefter steges kyllingestykkerne i fedtstoffet fra chorizoerne og olivenolie, sammen med hvidløg i tynde skiver, hvor kyllingestykkerne er krydret med salt og peber.
Når pastaen er kogt, hældes vandet fra og kommes over i gryden sammen med kyllingen. Her kommes gulerødderne også i. Endvidere tilsættes de sprøde chorizoer og spinat. Lad retten stå på varmen under let omrøring, indtil spinaten lige præcis er faldet sammen (det tager 1-2 minutter).

Servér pastaretten med friskrevet parmesan og en salat.

Velbekomme ♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Omelet med kylling og ost