Spaghetti med hvidløg og chili i tomatsauce
Kommer du sent hjem fra arbejde, undervisning eller hvad du end foretager dig, er dette en ret, som kan serveres på kort tid. Den kræver endvidere heller ej en masse snitten og hakken. Opskriften forekommer nedenfor:
Opskrift:
2 stk kyllingebryst / 1 pk bacon i tern / 1 dl Vermouth, tør / 120 g spagthetti / 4 spsk friskrevet parmesanost / 1 løg / 2 stk hvidløg, fed / 2 spsk olivenolie / 0,5 tsk tørret chili / 0,5 finthakket, frisk chili / 1 dåse hakkede tomater / Havsalt & peber
Steg bacon på en pande. Skær løg i tern og hvidløg i meget tynde skiver. Steg både løg og hvidløg i olivenolie, til de er blanke. Steg herefter kyllingebryst skåret i strimler, sammen med løg, hvidløg og chili. Tilsæt herefter bacon, vermouth og til sidst, dåsen med hakkede tomater. Lad saucen simre, indtil retten ikke længere dufter af alkohol fra vermouth (lidt den samme fremgangsmåde med vermouth, som til grundrisotto). Krydr med havsalt og peber.
Kog spaghetti som anvist på pakken, mens saucen simrer.
Når pastaen er kogt, hældes vandet fra og pastaen hældes sammen med saucen. Drys til sidst med friskrevet parmesanost.
Velbekomme ♡
Ingen kommentarer endnu