Sunde bananmuffins

Lime-marineret kylling med spidskål og krydderurtedip

IMG_0514

Opskrift:

3. stk. lime / 1. tsk. olivenolie eller kokosolie / 2 kyllingebryster / 300 gram. spidskål / 1. håndfuld dild / 1. spsk. frisk estragon / 2. dl. skyr (neutral) / 1. tsk. dijonsennep / 1/2 tsk. havsalt

Bland saften fra de 3 lime sammen med olie og lad kyllingen marinere heri, gerne 1-2 timer (desto længere tid kyllingen får lov at ligge i marineringen, desto mere limesmag får kyllingen). Flæk spidskålen i kvarter og damp dem i vand i ca. 10 min, eller til de er møre. Hak dild og estragon fint og bland det sammen med skyr, dijonsennep og salg. Steg kyllingebrysterne på en pande, indtil de er gennemstegte. Velbekomme.

Have a nice day♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde bananmuffins