Sunde bananmuffins

Sunde bananmuffins

 photo 2ab87706-89a7-4ccb-9a15-f89eda078748_zps54db45f6.jpg

Opskrift

150 gram æggehvider (alm. hele æg kan også bruges, ca. 3 stk.) / 1 moden banan / 2 spsk. sukrin eller flydende sødemiddel / 3/4 tsk. vaniljepulver / 1 tsk. fiberhusk / 25 gram havregryn

Det hele blandes derefter sammen med en håndmixer eller i en blender, hvorefter det hældes i muffinsforme. De skal bages ved 200 grader i ca 15-20 min. Der bliver til ca. 8 stk. Man kan også vælge at bage det som en almindelig kage. Jeg har lige fået ny ovn, så har ikke helt fundet ud af, hvor og hvor meget varme, den afgiver (de smager ikke brændte).

Både sukrin, vaniljepulver og fiberhusk kan købes i de fleste helsekostforretningen eller i Matas.

God fornøjelse 🙂

2

  • Carina Paaske

    Dem må jeg prøve en dag – og JA du er en cookielady (ligesom mig) – Derfor er det rigtig godt du eksperimenterer med SUNDE varianter, til når vi skal igang med en laaang bachelorperiode, med masser af (SUND) kage 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise

      hihi. Ellers ender vi hvert fald med at blive tykke 🙂 Tror dog godt vi må få lidt 70% chokolade i ÉN gang imellem 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde bananmuffins