Sunde bananmuffins
Opskrift
150 gram æggehvider (alm. hele æg kan også bruges, ca. 3 stk.) / 1 moden banan / 2 spsk. sukrin eller flydende sødemiddel / 3/4 tsk. vaniljepulver / 1 tsk. fiberhusk / 25 gram havregryn
Det hele blandes derefter sammen med en håndmixer eller i en blender, hvorefter det hældes i muffinsforme. De skal bages ved 200 grader i ca 15-20 min. Der bliver til ca. 8 stk. Man kan også vælge at bage det som en almindelig kage. Jeg har lige fået ny ovn, så har ikke helt fundet ud af, hvor og hvor meget varme, den afgiver (de smager ikke brændte).
Både sukrin, vaniljepulver og fiberhusk kan købes i de fleste helsekostforretningen eller i Matas.
God fornøjelse 🙂
Dem må jeg prøve en dag – og JA du er en cookielady (ligesom mig) – Derfor er det rigtig godt du eksperimenterer med SUNDE varianter, til når vi skal igang med en laaang bachelorperiode, med masser af (SUND) kage 🙂