Yougurt med hjemmelavet müsli og chiafrø

Wraps med kylling

IMG_1103 1IMG_1106 1IMG_1105 1 IMG_1104 1

Dette er en af vores favoritter – fuldkornswraps med kylling.
– Den er bare så lækker, frisk, smagsfuld og mættende.

Ulempen ved denne ret er dog, at den er lidt tidskrævende, da det tager lidt tid og “pille” kyllingen, hvortil der også skal tillægges kogetid.
Jeg vil her komme med opskriften på kyllingen og guacamole, så i selv kan få lov at bestemme, hvilke grøntsager i ellers vil fylde de lækre wraps med. Jeg har valgt fuldkornswraps fra Levevis, da jeg synes de er enormt lækre. Udover kylling og guacamole, fyldte jeg dem med salat, agurk, peberfrugt, ananas og revet cheddarost.
Hertil serveret jeg saltbagte kartofler i ovnen – de er ekstra gode, hvis de dyppes i guacamole.

Opskrift:

2 stk. kyllingebryst / 0,5 dåse majs / 2 fed hvidløg / 1 spsk olivenolie / hvidsløgskrydderi / paprika / salt & peber
2 modne avocado / 1 dl skyr / 1 fed hvidløg / saft af 0,5 citron / en knivspids friskhakket chili / salt & peber

Kog kyllingebrysterne i ca. 10 minutter, sammen med 2 fed hvidløg skåret i skiver.
Riv/pil herefter kyllingebrysterne i strimler (meget tynde) med fingrene. Fordel de revne kyllingestrimler på en pande, lynsteg med olivenolie, majs, paprika, hvidløgskrydderi, salt og peber.

Mos de modne avocado, tilsæt skyr, 1 fed presset hvidløg, citron, lidt friskhakket chili, salt og peber. Smag til med citron, salt og peber.

Velbekomme ♡

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yougurt med hjemmelavet müsli og chiafrø