Lime-marineret kylling med spidskål og krydderurtedip

Stenalderboller med gulerødder

Stenalderboller

Stenalderboller
ca. 15 stk

1 dl solsikkefrø / 2 dl sesamfrø / 1 dl hørfrø / 2 gulerødder / 1 spsk fiberHUSK / 1 tsk salt / 2 tsk bagepulver / 8 æg

Blend solsikkefrø og sesamfrø til mel i en blender (stavblender kan også bruges). Kom melet i en skål og tilsæt resten af ingredienserne. Rør dejen rigtig godt sammen og lad den herefter hvile i 10-15 min. Sæt dejen i klatter på en bageplade med bagepapir og bag herefter bollerne ved 200 grader i ca. 15 minutter, eller til har taget en smule farve og gennembagte.

Bollerne kan sagtens spises uden pålæg, til eksempelvis en salat, men også med pålæg eller som burgerboller til aftensmaden.

Velbekomme ♡

Husk, at du altid kan holde dig opdateret på min facebook her og instagram her

1

  • Christian

    Ej det lyder vildt lækkert! Tror jeg vil invitere fodbold drengene på dem i morgen, i stedet for junkfood 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lime-marineret kylling med spidskål og krydderurtedip