Tip# 2 - Hamburryg i skiver

Sesambagte gulerødder

Sesambagte gulerødderSesambagte gulerødder er nok noget af det letteste lige at smide i ovnen som tilbehør. Det kunne være som tilbehør til en flanksteak, mørbrad, kylling i citron eller lignende.

Opskrift:

5-10 gulerødder (afhænger af x-antal og sulten, selvfølgelig) / 1 lille håndfuld sesamfrø / 1 skvis olivenolie

Hæld olivenolie over gulerødderne og fordel sesamfrø henover. Gulerødderne kan også sagtens bages med skræl på i ovnen – denne gang, var skrællen dog ikke så “pæn”, så jeg valgte at skrælle dem.

Bag dem i ca. 20-30 minutter ved 220 grader i ovnen.

Velbekomme ♡

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip# 2 - Hamburryg i skiver