Stenalderboller med gulerødder

Kyllingedeller

Kyllingefrikadeller med varm pastasalat

Jeg har igen været i køkkenet og kokkerer lidt med nye idéer. Jeg går meget op i, at vi skal have sund, varieret kost, uden at være hysterisk. Jeg har en mand, som ikke er så glad for grøntsager, men meget gerne vil have en masse “tomme kalorier” i form af hvid pasta mv., som jeg også har nævnt før, så det er virkelig en udfordring for mig i køkkenet. Jeg er denne gang gået lidt på kompromis, da jeg også selv synes der skal være plads til tomme kalorier engang i mellem. Denne gang blev det til virkelig lækre kyllingefrikadeller med smag af mexicansk med en tilhørende varm pastasalat.

Opskrift:

400 gram kyllingefars / 1 fed hvidløg / 0,5 dl frisk basilikum eller 2 tsk. tørret basilikum / 0,75 dl vand / 1 grøntsagsboullion / 1 æg / 0,5 dl havregryn / 0,5 tsk paprika / salt & peber / olivenolie

Rør farsen med hakket hvidløg og basilikum. Rør grøntsagsbouillonen ud i vandet. Rør bouillonen i farsen samt tilsæt de resterende ingredienser. Form farsen til frikadeller og steg dem i olivenolie ved middelhøj varme 4-5 min. på hver side.

Jeg havde valgt at servere en varm pastasalat med dampede gulerødder og broccoli, til kyllingefrikadellerne. Jeg havde dog lavet en dressing af olivenolie, hvid balsamico, citron, salt og peber, som jeg vendte pastaretten i, så den ikke blev så “tør”.

Ha’ en fantastisk dag ♡


Følg mig på
bloglovin,  facebook og instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stenalderboller med gulerødder