Sesambagte gulerødder

Spicy kalv med salat & spicy mandler

Spicy kalv med salat og spicy mandler

Louisa Lorang - Vild med mad

Jeg er fuldstændig solgt i Louisa Lorang’ bog “Vild med mad”. Den er simpelthen bare SÅ fantastisk inspirerende! Der er alt lige fra de hurtige, nemme hverdagsretter til de mere tidskrævende i bogen. Derudover findes lidt lækkert drikkelse. Jeg kan KUN anbefale jer at købe den! Denne fantastiske kvinde er endvidere at find på www.louisalorang.dk samt på Instagram #louisalorang.

Men hvorfor bruge kogebøger, når man selv er fyldt med idéer? – ja, det er altså fordi, at jeg engang i mellem også selv, har brug for inspiration og samme tid, er det ret lækkert at prøve kræfter med det, andre har fundet på. I bruger jo også mine opskrifter 🙂

Da jeg ikke har rettighederne til at udgive opskriften fra hendes bog her på bloggen (copyright-reglerne, som der altid er med bøger), kan jeg desværre ikke give jer opskriften, men blot lade jer inspirere af denne yderst lækre ret på billedet ovenfor.
Den var overraskende hurtig at lave og krævede faktisk ikke de store remider i køkkenet. Alt du skal bruge, er en pande, en si, urtekniv, skærebræt og minihakker – jeg tænker, at de fleste har disse remider i deres køkkenet (minihakker kan dog erstattes af blender eller stavblender). Ydermere, er der simpelthen bare så mange smagsoplevelser i denne ret, at man bliver nærmest helt kan falde i svimer – hvor end det ser simpel ud, udgør smagsoplevelsen bare så stor en del.

For at krydre opskriften lidt mere, valgte jeg at tilføje lidt spicy til både kalv og de ristede mandler. Her brugte jeg paprika og cayennepeber. Endvidere serverede jeg den lækre ret med saltbagte kartofler.

Skynd dig i boghandlen, Bilka, Føtex eller hvor du handler dine kogebøger. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sesambagte gulerødder