Bananmuffins med 85% chokolade
Jeg har godt nok tidligere, givet jer opskriften på disse super lækre, sunde bananmuffins. Godt nok er der chokolade i, men det er kun 50g og 85% rent chokolade, så det retfærdiggør det ret meget, efter min mening.
De blev bagt i søndags, hvor vi havde dovnesøndag. Vi havde begge arbejdet hele weekenden, var trætte, dovne og orkede bare ingenting. Da jeg så stod op og så de utrolig overmodne brune bananer i frugtskålen, tænkte jeg, at dem, måtte jeg altså lige gøre noget ved, før jeg smed mig på sofaen. Lidt forskellige ingredienser i en blender, hak chokoladen hurtigt og vupti, så var der muffins. Dét var altså bare så nemt og hurtigt.
Opskrift: (ca. 10-12 stk.)
3 æg / 3 æggehvider / 2 modne bananer / 4 spsk. sukrin / 1,5 tsk. vaniljepulver / 2 tsk. fiberhusk / 50 gram havregryn / 50 g mørk chokolade (70% eller 85%)
Alle ingredienser på nær chokoladen, kommes i en blender og blendes i ca. 30 sekunder. Chokoladen hakkes groft og kommes i dejen – kan sagtens bare hældes ned i blenderen og rystes lidt rundt, så chokoladen fordeler sig. Hæld dejen over i muffinsforme. (BEMÆRK: formene må ikke fyldes helt, da de hæver i ovnen).
De bages herefter i ca. 15-20 minutter ved 200 grader.
Velbekomme ♡
Ingen kommentarer endnu