Pestofyldt kalkunbryst

Osteomelet

Omelet

 

En omelet, går man aldrig gal i byen med. Hvert fald ikke hvis man kan lide æg, men det er jo sådan set også en forudsætning (læs: min mand kan ikke lide æg, så jeg får det altid, når han ikke er hjemme). Jeg snupper ofte en omelet enten til morgenmad, hvis jeg ved, at jeg ikke lige har tid til et mellemmåltid og/eller frokost, da den er mere mættende end eksempelvis en skive knækbrød, eller som frokost. Som aftensmad kunne den også sagtens være et hit, men der ville jeg nok lave en lidt mere fyldig omelet, end den nedenfor beskrevet.

Jeg laver ofte en osteomelet med diverse tilbehør ved/indeni omeletten, da jeg virkelig bare elsker ost. Yummi yummi!

Opskrift:

3 æg / 0,5-1 dl mælk / salt&peber / olivenolie / 3 skiver ost / evt. tomater

Rør æggene ud i en skål, tilsæt mælk, salt og peber. Steg herefter æggemassen ved middel varme, på en opvarmet pande med et skvis olivenolie. Når æggemassen er stivnet en smule, tilsættes osten, eventuelt skåret i mindre skiver, på halvdelen af omeletten. Flip halvdelen af omeletten over på den anden, så det ligner en “klap-sammen”. Steg færdig i ca. 5 minutter.

Omelletten er nu færdig. Du kan vælge enten at lægge lidt fyld ovenpå omeletten eller inde i omeletten sammen med osten. Jeg har her valgt at tilføje lidt tomater oven på omeletten, lige inden servering.

Velbekomme ♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pestofyldt kalkunbryst