Kylling med perlerug

Tip# 2 – Hamburryg i skiver

Hamburryg i skiver(okaaaaay, måske ikke lige det bedste billede, men det går da an)

Fik i hamburryg til aftensmad og er der rester tilovers? – hvis du kan nikke genkendende til dette, så frygt ej. Der er ingen grund til at smide det sidste ud, selvom det ikke lige blev spist. Et tip er, at du kan skære det i helt tynde skiver (pålægstynde) og bruge det som pålæg. Eller i en omelet, kunne også være en mulighed. Læg det i en lufttæt beholder – så kan det sagtens holde sig i 3-5 dage i køleskabet.

– Opskrift på en meget nem omelet er her – osten kan blot fjernes og/eller tilsættes med noget andet, eksempelvis peberfrugt, løg o.lign.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling med perlerug