Koldt- og langtidshævet bagværk

Dressing på skyr

Pitabrød - tilbehrør– Dressingen ser du øverst i billedet.

Godmorgen kære læsere. Sikke da et trist vejr og vågne op til. Der er helt overskyet, mørkt og regnfuldt. Øv øv.

Igår fik vi pita til aftensmad. For ikke altid og lave den traditionelle med oksekød, salat, agurk osv., hurtigstegte jeg nogle kyllingestrimler, skar noget honningmelon og lavede en dressing, som jeg tænkte kunne gå sig godt dertil. Sørme ja, om den ikke gjorde. Mums. Blandingen af melon, kylling, lidt ekstra grønt og dressingen, var virkelig et hit. Dressingen kunne faktisk også gå sig rigtig godt til en lækker sommersalat med noget melon eller lignende til. Eller som dip. Det er kun fantasien der sætter grænser 🙂

Noget jeg virkelig sætter pris på, er når det ikke tager 10000 år i køkkenet. Engang imellem når tiden er til det, kan jeg godt lide at stå og kokkerer/bage en hele dag, men der er altså også bare de der dage – og dem er der mange af – hvor det hele bare skal gå lidt stærkt, men man alligevel gerne vil leve sundt. Derfor er jeg begyndt at eksperimentere en del mere i køkkenet, så mon ikke der kommer et par opskrifter og fif afsted løbende, til jer læsere 😉

Dressingen bestod blot af:

3 dl skyr, neutral (cremefraiche kan også bruges) / 1 spsk mangochutney / 1,5 tsk karry
– også smagte jeg til med citronsaft, havsalt og peber

Nu vil jeg drikke min morgenkaffe også afsted over broen. Jeg skal nemlig have fraflytningssyn i vores gamle lejlighed i dag. Jeg glæder mig så meget til det er overstået og den bare er uden af verden. Endvidere må jeg nok hellere komme igang med eksamenslæsningen i dag også, så det er faktisk det min dag skal bestå af. Lidt kedelig måske..

Kan i have en helt vidunderlig dag ♡

Følg mig på instagram bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldt- og langtidshævet bagværk