Femkornsflutes a'la rugbrød

Out for dinner#

Outfordinner1 Outfordinner2 Outfordinner3

Jeg var i torsdags, ude og spise med min veninde Heidi. I den anledning, valgte vi Provence i Aalborg.

På restaurationen, kan man vælge forskellige menuer, hvor man kan vælge mellem forskellige retter, inden for henholdsvis forret, hovedret og dessert, selvfølgelig. Selvom at der kun var 5-6 ting at vælge imellem inden for hver kategori, synes jeg bestemt, at der var noget til alle smagsløg og sanser.

Prisen var også yderst overkommelig – 3 retter for 200 kr. Mon ikke de fleste kan overkomme det, hvis de allerede har bestemt sig for, at de vil ud at spise.

Jeg havde valgt carpaccio af oksekød til forret, braiseret lammeskank til hovedret og pandekage med is til dessert. Nøj hvor var det altså bare lækkert, og yderst mættende.

Udover den yderst lækre mad, var betjeningen rigtig venlig og serviceminded, hvilket er noget af det jeg sætter STOR pris på (jeg er vel nok lidt arbejdsskadet). Ikke nok med det, synes jeg også, at der er en meget hyggelig atmosfære med masser af grønt, malerier og farvet glas i alverdens farver – meget udenlandsk, hvilket jeg synes er fantastisk. Man bliver taget med sydpå i form af restaurantens omgivelser, selvom man sidder i lille Danmark. Lovely, siger jeg bare.

Klar anbefaling herfra, hvis du skulle være i nærheden af Aalborg og mangler et sted at nyde din middag.

– Indlægget er ikke sponsoreret!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Femkornsflutes a'la rugbrød