Pasta med kylling i tomatsovs

Scrambleeggs med spinat og hytteost

Scrambleeggs med spinat og hytteost

Morgenmaden eller frokosten, kan nemt blive en af de mere trivielle måltider, hvor man bare spiser det samme, dag ud og dag ind. Morgenmad: yougurt med müsli, franskbrød med ost, Frokost: rugbrød, rugbrød og atter rugbrød, kunne være en formodning for, hvad mange spiser hver dag. Vi er vel danskere og elsker vores rugbrød!

Her er derfor et lille tip, til en lidt anerledes morgenmad eller frokost, som også er utrolig nem og hurtig at lave. Den kan også sagtens tages med på farten i en lufttæt beholder, hvis der er behov for dette. Jeg tænker, at man egentlig også sagtens kunne spise det til aftensmad, eventuelt med et stegt kyllingebryst til, en kyllingefrikadelle eller lignende.

Alt du skal gøre er, at optø en lille klump (1 stk.) spinat på en pande (man kan købe de der poser i supermarkedet med frossent spinat i portionsstørrelse), tilføje 2-3 æg (alt efter sult) og rør æg og spinat sammen, så det bliver til en samlet masse, hvorefter der røres, indtil det er scrambleeggs. Tilføj en lille smule salt og peber og rør. Når scrambleeggs er næsten færdige, tilføjes lidt hytteost og røres rundt (dette skal gå stærkt, da hytteosten ellers smelter). Herefter er æggemassen færdig. Den kan eventuelt, som benævnt ovenfor, hældes i en lufttæt beholder og tages med i tasken, eller serveres varm på et stykke ristet brød med friskklippet purløg ovenpå.
NB: lad dog eggemassen køle af, før låget sættes på, hvis retten skal tages med på farten.

FORDEL: æg er rig på proteiner, så hvorfor ikke få lidt flere æg, indkorporeret i dagligdagen.

Velbekomme ♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta med kylling i tomatsovs