Wraps med kylling

Chiagrød med soyamælk, mandelsmør og blåbær

Chiagrød med soyamælk, mandelsmør og blåbær1 Chiagrød med soyamælk, mandelsmør og blåbær2

 

Jeg er blevet ret stor fan af chiafrø. De er virkelig nemme at arbejde med og kan anvendes i et hav af kombinationer. Jeg har flere forskellige eksperimenter med chiafrø i tankerne, som jeg løbende indvige jer i, blandt andet chiapandekager.

Hvordan har i det med chiafrø? – Er det et “go” eller “no go”?

Her er endnu en version af chiagrød. Jeg laver altid min chiagrød, mens jeg laver aftensmad aftenen forinden – her har jeg alligevel gang i køkkenmaskinerne, så hvorfor ikke forberede sin morgenmad der også, så man bare kan læne sig tilbage efter aftensmaden og gøre det, man nu har planlagt.

Opskrift:

2 spsk chiafrø / 2 dl soyamælk / 2 spsk mandelssmør / 1 god håndfuld blåbær
Topping: morbær

Blend alle ingredienserne sammen, i ca. 30 sekunder.
Hæld blandingen over i en tætsluttende beholder og stil den på køl, indtil næste morgen.

Jeg har denne gang valgt at toppe grøden med morbær. Nøj, de er altså bare for lækre. Som i kan høre, er det første gang at jeg smager dem og jeg er SOLGT! Yummi yummi. De er lidt søde i det, måske lidt karamelagtige, sprøde og bare enormt lækre. De morbær vil helt sikkert blive anvendt i salater også – det tror jeg, at de kunne gøre sig rigtig godt i.
Bærene kan købes i de fleste helsekostforretninger, større supermarkeder eller rundt omkring på nettet, eksempelvis her på helsam.dk

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wraps med kylling